Промовиран драмскиот текст „9“ од Гоце Ристовски

Во рамки на Меѓународниот  театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“, во сабота на 19.09.2015 во  Градскиот музеј во  Крива Паланка, беше промовиран драмскиот текст „9“ од литературниот и театарски критичар и писател Гоце Ристовски. Промотор на делото беше театрологот Тодор Кузманов.

String could not be parsed as XML