Прием на актерите од уметничката работилница „Призор“

Градоначалникот на Општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски денеска ги прими актерите од уметничката работилница „Призор“ од Белград, кои гостуваа со претставата „Цимери“ на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.

sredba_cimeri1