Амбасадорот на Израел во посета општина Крива Паланка

Градоначалникот Арсенчо Алексовски имаше работна средба со амбасадорот на Израел во Босна, Албанија и Македонија, неговата екселенција Давид Кохен.

 

Амбасадорот најмногу се интересираше за можностите за инвестирање во нашата општина, производствените  капацитети како и за потенцијалите и ресурсите со кои располага Општина Крива Паланка, со акцент на земјоделското производство и негов пласман.

Големина на фонт
Контраст