Петта фестивалска вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

На петтата фестивалска вечер на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ беше изведена претставата „Без паника“ на народниот театар од Битола.