Трета фестивалска вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

На третата фестивалска вечер на шестиот Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ беше изведена претставата „Криворазбраната глобализација“ на Народниот театар „Невена Коканово“ од Дупница, Р.Бугарија.