Покана за театарска претстава

Во рамки на Кривопаланечкото културно лето, во сабота на 30 август, ќе биде изведена претставата „Гледајте радио“ на Хумористично-сатиричниот театар од Штип, а во режија на Трајче Кацаров.

Градски парк, почеток 19:30 часот.