Честитка по повод Денот на рударите и верскиот празник „Успение на Пресвета Богородица“

 

По повод 28 август – Денот на рударите и верскиот празник „Успение на Пресвета Богородица“, пратеникот во Собранието на Република Македонија, г.Влатко Ѓорчев упати честитка до градоначалникот Алексовски.