JOY FEST 2014


Автор на фотографиите: Ѓорги Костовски

На 23 август, во Крива Паланка, по трет пат се одржa музичката манифестација “Џои фест”, со гости – исклучиво домашни бендови. Ѕвезди на фестивалот беа „Суперхикс” и „Нокаут”, а, покрај нив, настапија и „Протагонист”, „Скајраис”, „Парпл цепелин” и други.