Отворена изложбата на фотографии „Хераклеа“

Во уметничката галерија при Градскиот музеј во Крива Паланка вчера беше отворена изложба на фотографии од археолошкиот локалитет Хераклеа, дела на фотографот Дражан Брачиќ од Битола. Изложбата е организирана во соработка со НУ Завод и музеј Битола.