Лицата од Дневниот центар во посета кај градоначалникот Алексовски

По повод претстојните Велигденските празници,  дел од лицата со посебни потреби од Дневниот центар беа во посета кај Градоначалникот на Општина Крива Паланка. Во рамки на посетата, традиционално и оваа година му подарија вапцани јајца кои сами ги изработуваат во рамките на активностите на Центарот.