Покана за изложба на фотографии – Мајка Тереза, вечниот ангел на милосрдието

Во рамки на манифестацијата „Крива Паланка – град на културата за 2013“, на 16 декември во 12.30 часот во Уметничката галерија на ЛУ Градски Музеј ќе биде отворена изложбата на фотографии „Мајка Тереза, вечниот ангел на милосрдието“.