Писмо со благодарност од заменик градоначалникот на Лугож, г. Алин Тот

Градоначалникот на општина Крива Паланка. г.Арсенчо Алексовски прими писмо со благодарност од заменик градоначалникот на Лугож, г.Алин Тот. Во писмото г.Тот го изразува своето задоволство од неодамнешниот претстој во Крива Паланка, како и желбата пријателството помеѓу двете општини да се развие преку заеднички проекти во различни области кои ќе донесат бенефит на заедниците.