Честитка од општина Банско, по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка

По повод 8 Октомври, Денот на ослободувањето, Општина Крива Паланка прими писмо со честитки од Oпштина Банско, Р.Бугарија.
Честитка од општина  Банско до општина Крива Паланка