Прва донација во рамки на проектот „Топол Дом“ во Крива Паланка

Денеска во општина Крива Паланка беше извршена првата донаторска акција во рамките на проектот на МТСП „Топол Дом“. Слаѓана Стојановска донираше фрижидер кој е во одлична функционална состојба на семејството на Радица Ѓорѓиевска.

Донацијата беше предадена од страна на градоначалникот г.Арсенчо Алексовски, директорката на ЈУ ЦСР Олгица Ристовска како и други претставници.