Претставата „Како минав сношти“ на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Претставата „Како минав сношти“ на Народниот театар „Невена Коканова“ од Дупница, Р.Бугарија, во петок беше изведена во рамки на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.