Петти Меѓународeн театaрски фестивал „Св.Јоаким Осоговски“

Почитувани сограѓани,

Имаме чест и задоволство да Ве поканиме на настан кој е еден од најзначајните културни збиднувања во општината и пошироко.
Свечено отварање на Петтиот Меѓународeн театaрски фестивал „Св.Јоаким Осоговски“ е на ден 15.09.2013г. (недела) со почеток во 20 часот, во  просториите на НУ Центар за Култура Крива Паланка.
Театарсиот фестивал и оваа година ја остварува својата хумана мисија и паричните средства собрани од продажбата на билети за татарските претстави, во договор со Меѓуопштинскиот центар за социјални работи, ќе бидат наменети за хуманитарна цел. Цената на еден билет е со симболична сума од 50 денари и купувајќи билет, сите ние всушност ја покажуваме нашата поддршка и нашата хуманост.

Програма на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“