Покана за промоција на книга

Во сабота 13.07.2013 (сабота), во ЛУ Градски музеј  со почеток во 12.30 часот ќе биде промовирана книгата „Трансформирај се!“ од м-р Константин Кајшаров. Книгата е прирачник за лична трансформација и духовно интервенирање во различни ситуации.