Отворена изложба на скулпторот Томе Бундевски

Во просториите на Центарот за култура во Крива Паланка отворена е самостоја изложба на скулпторот Томе Бундевски. Во наредните денови љубителите на уметноста можат да ги видата делата на Бундевски, изложените слики, скулптури и графики и да уживаат во разновидниот израз на уметникот.