СОУ Ѓорче Петров Ве поканува на театарската претстава „Ревизор“

По повод патронот на СОУ Ѓорче Петров од Крива Паланка вечерва од19.00 часот во Голема сала на НУ Центар за Култура, ќе се одигра театарската претстава „Ревизор“ од Николај Васиљевич Гогољ.