Стендап кабаре – Весна Петрушевска Бејбе

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> На 11.04.2013 (четврток)  во 20.00 часот во Голема сала на НУ Центар за Култура – Крива Палaнка ќе се одржи Стендап кабаре – Весна Петрушевска Бејбе. Ве покануваме на заедничко дружење и смеа.