Отворена изложбата на карикатура Ха,ха,ха

Вчера во просториите на Центарот за култура во Крива Паланка беше отворена изложбата на карикатура од бугарски автори  Ха,ха,ха. Изложбата е во рамки на манифестацијата Крива Паланка – Град на културата 2013,  а е во организација на Општина Крива Паланка, НУ Центар за култура и Културно информативниот центар на Р.Бугарија во Р.Македонија.