Подароци за децата на загинатите бранители

Во пресрет на Новата 2013 година Градоначалникот на Општината Крива Паланка Арсенчо Алексовски организираше прием за децата на загинатите бранители.Градоначлникот им посака здравје, многу среќа и успех во новата 2013 годината, а исто така им беа поделени и пригодни новогодишни подароци.


Големина на фонт
Контраст