Извидничкиот одред Наум Наумовски-Борче го одбележа своето 52 годишно постоење

Извидничкиот одред Наум Наумовски-Борче од Крива Паланка на 09.11.2012 година свечено го одбележа своето 52 годишно постоење. На прославата присуствуваше и градоначалникот на општина Крива Паланка, г. Арсенчо Алексовски, како и бројни блиски соработници, сегашни и поранешни извидници и просветни работници.