Видео

Нов прекуграничен проект „Сите деца учат заедно-Прекугранична мрежа на инклузивни училишта“

Поставен камен темелник на нов административно-деловен објект

Министерот Јанакиевски во посета на Крива Паланка

Изложба на фотографии

Ново катче за рекреација

Започна изградбата на новата општинска зграда

Започна реализацијата на проектот за реконструкција на локални патишта

Реконструкција на основни училишта

Финишира патот кон испосницата на Свети Јоаким Осоговски