Tелеграма до семејството Глигорови

Градоначалникот Арсенчо Алексовси од свое лично име, од име на локалната самоуправа како и од име на сите граѓани на Општина Крива Паланка упати телеграма до семејството Глигорови во која го изрази нашето длабоко сочуство по примањето на веста за смрта на Нашиот прв претседател на независна Република Македонија – господинот Киро Глигоров.

Телеграма до семејството Глигорови