Детски фолклорен фестивал „Паланечка тројка“

Во сабота на 27.07.2019 со почеток во 18.30 часот на плоштадот „Карпошово востание“ ќе се одржи Меѓународниот детски фолклорен фестивал „Паланечка тројка“.