Барање за средба

Почитувани граѓани,
Доколку сакате да закажете средба со Градоначалникот на Општина Крива Паланка потребно е да го превземете, пополнете и испратете долунаведениот прашалник на следниот e-mail:
igor.dodevski@krivapalanka.gov.mk

 

(Напомена: За да го пополните барањето Macros и ActiveX controls треба да бидат овозможени)

Големина на фонт
Контраст