Покана за изложба „ТРАДИЦИОНАЛНА АРХИТЕКТУРА ОД КРИВА ПАЛАНКА“

ЛУ Градски музеј-Крива Паланка Ве поканува на изложбата „ТРАДИЦИОНАЛНА АРХИТЕКТУРА ОД КРИВА ПАЛАНКА“- цртежи на арх. Петар Намичев. Изложбата ќе биде отворена  на  22.11.2018 (четврток) со почеток во 12:30 часот во просториите на Уметничката галерија при Градски музеј -Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст