Двегодишен отчет на Градоначалникот

 

Почитувани сограѓани,

Како Ваш градоначалник, се чувствувам должен да дадам отчет пред  Вас-своите граѓани, бидејќи Вие сте тие кои ми ја дадовте довербата. Сметам дека со овој отчет Пред Вас, воспоставувам нов начин на комуникација помеѓу градоначалникот и граѓаните.

                      Ваш градоначалник
                      Арсенчо Алековски

Големина на фонт
Контраст