Концерт на Јелена Томашевиќ во Крива Паланка

Познатата српската пејачка Јелена Томашевиќ во понеделник ќе одржи концерт во Крива Паланка. Концертот е закажан за 21 часот, а ќе се одржи на Градскиот плоштад.  Јелена гостува по  повод одбележувањето на Денот на рударите,  кој ќе се празнува следниот ден, на 28. август.

Како педгрупа ќе настапат Димитар Андоновски и „Тајфата“.

Големина на фонт
Контраст