Двегодишно работење на Градоначалникот

На седницата на Совет што се одржа на 15.04.2011 година, Градоначалникот на општина Крива Паланка, г.Арсенчо Алексовски, им се обрати на советниците и на присутните.

„Дозволете ми како градоначалник да ги презентирам активностите, постигнувањата, но и проблемите со кои се соочивме како општина во изминатите две години од моето стапување на функцијата градоначалник на општина Крива Паланка.

Оваа моја информација покрај другото ги потенцира и предизвиците кои ни престојат во претстојниот период, а кои се неразделно сврзани со досегашните активности, насочени кон реализирање на визијата за квалитетен општински сервис, а со тоа и за обезбедување на поквалитетен живот на граѓаните на општина Крива Паланка.

Целосната информација за двегодишното работење на Грдаоначалникот на oпштина Крива Паланка можете да ја прочитате на следниот линк.

 
Големина на фонт
Контраст