Проекција на филмот Исцелител

Во рамки на Кривопаланечкото културно лето во среда на 11 јули, во дворот на ООУ „Јоаким Крчовски“ со почеток во 21 часот, ќе биде прикажан филмот ИСЦЕЛИТЕЛ на режисерот Ѓорче Ставрески.