Граѓаните ја чистеа Крива Паланка

На 8 април 2011 година, Локалната самоуправа на Крива Паланка, на иницијатива на Градоначалникот, ја организираше  големата еколошка акција под наслов „Да ја исчистиме Крива Паланка од отпадоци за еден ден“.Во оваа акција покрај организациите и институциите од Општината,  училиштата, правните лица, се вклучија и граѓаните со цел да се исчисти и разубави животната средина.

 

Фотографиите од акцијата се во делот фотогалерија

Големина на фонт
Контраст