Да ја исчистиме Крива Паланка за еден ден

На 8 април 2011 година, Локалната самоуправа на Крива Паланка, на иницијатива на Градоначалникот, организира голема еколошка акција под наслов „Да ја исчистиме Крива Паланка од отпадоци за еден ден“.Основна цел на акцијата е да се исчисти и разубави животната околина со масовно вклучување на граѓаните, правните лица, училиштата, организациите и институциите од општина Крива Паланка.

Да ја исчистиме Крива Паланка од отпадоци за еден ден -флаер

Големина на фонт
Контраст