Честитки за пензионерките по повод 8-ми Март

По повод претстојниот празник 8-ми Март, Денот на жената, во организација на „Здружението на пензионери“ се организираше коктел збогатен со музика. Прв пат оваа година пензионерките, во просториите на здружението, ги посети Градоначалникот Арсенчо Алексовски кој им подари каранфили им го честита претстојниот празник 8-ми Март со честитки за добро здравје, среќа, долг живот и со надеж оваа средба да стане традиционална.

   
Големина на фонт
Контраст