Среќна Нова 2011 Година

СРЕЌНА НОВА 2011 ГОДИНА,
МНОГУ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА И УСПЕХ

Почитувани сограѓани,

Општина Крива Паланка ги повикува сите граѓани кои се заинтересирани да бидете потенцијални Кумови за наредната 2012 година во чествувањето на големиот христијански празник БАДНИК да се  пријават  на следните телефонски броеви:
031 372-130
  и  076 236-557, лице за контакт г-дин Душко Арсовски.

Почитувани граѓани, можете да се пријавувате секој работен ден до 16 ч.се до четврток 06.01.2011г. до 12 ч.

                                     

Големина на фонт
Контраст