Подароци за првата тројка во Крива Паланка

Лука, Леон и Лина се првата тројка родена во Крива Паланка. Се родија на 27.11.2010 година и се први деца на Даниела и Дејанчо Тасеви. Честитајки им за приновата на среќните родители Градоначалникот  им додели подароци од општината  на трите новороденчиња.

Убаво е чувството да можеш да ја споделиш радоста со родителите на три новороденчиња, и да им посакаш среќно и безгрижно детство, рече градоначалникот Алексовски по посетата.

Големина на фонт
Контраст