Новогодишно обраќање на градоначалникот

На седницата на Совет што се одржа на 24.12.2010 година, градоначалникот Арсенчо Алексовски го имаше своето годишно обраќање пред советниците. Тој меѓудругото истакна ...јас лично како градоначалник и целата локална администарција, како тим и екипа, заедно со вас, советниците, иако со скромни извори и приходи и објективни потешкотии, се трудевме да сработиме што е можно повеќе, да ги искористиме сите расположиви ресурси, и мислам дека ова 2010 година можеме да ја заокружиме како успешна година…
Повеќе
Големина на фонт
Контраст