Се поплочува „11 Октомври“

Во рамките на предвидените активности, Одделението за изградба и одржување на комунална инфраструктура започна со поплочување на дел од улицата „11 Октомври“-пешачка патека, која ја користат дел од жителите од овој дел на градот.

Со поплочувањето на овој дел од улицата „11 Октомври“ ке се поврзат поплочениот дел од улица „11 Октомври“ со делот кој  се спојува со улица „Св.Јоаким Осоговски“.

Големина на фонт
Контраст