Јавен повик – ИПАРД Програма 2007-2010

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на 30 септември 2010 година објавува Јавен повик бр. 01/2010 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013 година.

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2010 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013 година

Големина на фонт
Контраст