Новогодишно украсување

Најубаво новогодишно украсен станбен објект

Станбен објект 1

Станбен објект 2

Станбен објект 3

Најубаво новогодишно украсен станбен објект

  • Станбен објект 3 (43%, 824 Гласа)
  • Станбен објект 2 (36%, 687 Гласа)
  • Станбен објект 1 (21%, 400 Гласа)

Вкупно гласови: 1.911

Се вчитува ... Се вчитува ...

Најубаво новогодишно украсен деловен објект

Деловен објект 1

Деловен објект 2

Деловен објект 3

Најубаво новогодишно украсен деловен објект

  • Деловен објект 3 (38%, 268 Гласа)
  • Деловен објект 2 (32%, 224 Гласа)
  • Деловен објект 1 (30%, 209 Гласа)

Вкупно гласови: 701

Се вчитува ... Се вчитува ...

 

Големина на фонт
Контраст