Протоколарна средба на градоначалникот Алексовски со амбасадорката на Хрватска во Македонија

Aмбасадорката на Хрватска во Република Македонија, г-ѓа Данијела Баришиќ, беше гостин на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким  Осоговски“ при што оствари протоколарна средба со градоначалникот Арсенчо Алексовски.

12015151_932373786833431_4519212131472625716_o 12032029_932373783500098_9131866210546982890_n 12047166_932373780166765_1692431114434497217_n 12049373_932373776833432_4999732031873113522_n