Положено свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци

По повод 2 Август, Илинден, делегација од Општина Крива Паланка, предводена од градоначалникот Арсенчо Алексовски, положи свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци.

Ilinden2

Ilinden 1