Свечено одбележан Денот на независноста на Република Македонија

По повод 8 Септември, Денот на независноста на Република Македонија, делегација од општина Крива Паланка предводена од градоначалникот Арсенчо Алексовски  положи свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци пред Општината. Во чест на Денот на независноста беше поставен камен темелник за регулација на Белевски Дол и пуштен во употреба мини паркот на улицата Херој Карпош.