Одбележан патронатот на СОУ Ѓорче Петров

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> По повод патронатот на СОУ Ѓорче Петров, градоначалникот на општина Крива Паланка Арсенчо Алексовски со претставници на општинската администрација положија свежо цвеќе на бистата пред училиштето со ликот на Ѓорче Петров.