Резултати од Првомајскиот крос 2012

Листа на ученици кои го освоија првото, второто и третото место во категоријата женски и машки.
Првопристигнатите освоија златна медаља и диплома
Второпристигнатите освоија сребрена медаља и диплома
Третопростигнатите освоија бронзена медаља и диплома
Наградите ги обезбеди Општина Крива Паланка, а свечено им беа доделени од страна на градоначалникот г.Арсенчо Алексовски.
    
Прва група (шесто деветолетка)
1. Марија Јакимовска             1. Адам Граматиков
2. Сара Стоилковска              2. Михаил Стојковски
3. Викторија Димитриевска     3. Петар Николовски

Втора група ( шесто и седмо осмолетка)
1.Марија Спасовска                1. Илчо Тасевски
2.Јована Тасевска                  2. Денис Мицевски
3.Павела Стојковска               3. Александар Давидовски

Трета група (осмо одделение)
1.Наталија Маџовска               1. Давид Ристовски
2.Елена Спасевска                  2. Никола Шкрбиќ
3.Сашка Цветковска               3. Стефан Ристовски

Четврта група (ученици од средно образование)
1.Христина Христовска            1. Алмир Шакировски
2.Емилија Стојановска              2. Мартин Ристевски
3.Наталија Велиновска             3. Дејан Марковски

На сите победници им честитаме и им посакуваме успеси и во идниот период.