Асфалтирање на дел од улицата Ратко Минев

Во текот на изминатите денови беше асфалтиран дел од улицата Ратко Минев во должина од 115 метри и просечна ширина од 3.8 метри. Исто така извршено е и санирање на оштетени асфалтни површини (крпење на ударни дупки) на улица 17 Македонска бригада со вкупна површина од 80 м2.

String could not be parsed as XML