Новогодишни снежни ноти

Во рамки на неколкудневната новогодишна програма што ја организираа Општина Крива Паланка, ЛУ Градски музеј и НУ Центар за култура на плоштадот Карпошово востание се одржа концерт „НОВОГОДИШНИ СНЕЖНИ НОТИ“ на ООУ Јоаким Крчовски, ООУ Илинден, СОУ Ѓорче Петров, ЈУДГ Детелинка и Дневен центар  -Крива Паланка.

Свој настап на концертот имаше и Мартија Станојковиќ која ги збогати новогодишните празнувања во Крива Паланка.


 

Големина на фонт
Контраст