Видео пренос од седници на Совет

 • 16. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

  Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • 13. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  13. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 12. седница на Совет на Општина Крива Паланка(втор дел)

  12. седница на Совет на Општина Крива Паланка(втор дел)

 • 12. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  12. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • 11. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  11. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 10. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  10. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • 8. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  8. седница на Совет на Општина Крива Паланка

« 1 2 3 4 5

 

Големина на фонт
Контраст