Видео пренос од седници на Совет

 • 29. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  29. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • Свечена седница на Советот на општина Крива Паланка

  Свечена седница на Советот на општина Крива Паланка

 • 28. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  28. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 27. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  27. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 26. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 25. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 24.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 22.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 21.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 20.седница на Совет на Општина Крива Паланка

  20.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 19. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 18. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  18. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 17. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 16. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

« 1 2 3 4 5 »

 

Големина на фонт
Контраст